Menu Sluiten

Cursusseizoen

Het cursusseizoen is inmiddels van start gegaan. Voor sommige cursussen kunt u zich helaas nu niet meer aanmelden. Maar heeft u interesse, stuurt u dan een aanmeldingsbericht naar het algemene mailadres. U ontvangt van ons dan een bericht wanneer een nieuwe cursus van start gaat.

Wij houden de 1 1/2 meter regel aan, waardoor er per cursus slechts 8 plaatsen beschikbaar zijn. Meldt u zich zo snel mogelijk aan, dan heeft u de meeste kans op plaatsing.

Welkom

Welkom op de website van de KBO in Oirschot.

Op onze website vindt u een overzicht van de activiteiten die door de vele vrijwilligers van onze organisatie mogelijk worden gemaakt ten behoeve van onze leden.

Ook wordt ruime aandacht geschonken aan de Kringloopwinkel. Deze is slechts mogelijk door de hulp van vele vrijwilligers.

U bent van harte uitgenodigd om onze kringloopwinkel eens te bezoeken in het KBO gebouw D’N INLOOP. Ook kunt u daar genieten van een kop koffie of thee en wellicht eens kennismaken met andere leden van onze vereniging.

Blijven er toch nog vragen over na het lezen van de vele activiteiten of wenst u nadere inlichtingen, stuur ons dan een e-mail. U vindt het adres bovenin iedere pagina.

Veel plezier bij uw bezoek aan onze website.