Menu Sluiten

We gaan het anders doen

Doordat de aanmelding voor onze cursussen zo is teruggelopen, gaan we kiezen voor een andere opzet. We hebben gekozen om bijeenkomsten te organiseren rondom een bepaald onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst(en) zal de nadruk liggen op helpen.

De insteek ligt nadrukkelijk op praktische handelingen. Natuurlijk hoort daar  ook een stuk uitleg bij. Voor de eerste bijeenkomst hebben we gekozen voor het onderwerp E-mail. Veel vragen hopen we dan te beantwoorden. Alles wat te maken heeft met emailverkeer kan ter sprake komen.

  • Denk aan simpel mailverkeer.
  • E-mail op telefoon/tablet en pc.
  • Opslaan van e-mails.
  • Overgang van de gebruiker van KPN/Ziggo naar glasvezel enz.

Omdat het een test betreft,  zijn aan deze eerste bijeenkomst geen kosten verbonden.
We verwachten een grote belangstelling. Daarom willen we de eerste 12 aanmeldingen voorrang geven. Als het aantal aanmeldingen groter is dan 12 organiseren wij een tweede bijeenkomst.

Omdat de nadruk zeker ligt op helpen, kan het zinvol zijn om je eigen laptop en/of smartphone (Android en Apple) mee te nemen. Mochten er vragen zijn die niets met email te maken hebben dan kunnen die het onderwerp zijn  voor een volgende bijeenkomst.

De eerste bijeenkomst is op  dinsdag 24 januari. We starten om 13.15 uur.
We zijn erg benieuwd of deze nieuwe opzet u aanspreekt. Een aanmeldingsformulier vindt u in de nieuwsbrief en kunt u hier downloaden.  Aanmeldingsformulier 2023.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 20 januari.

NB: De cursussen Tablet (Android) en Smartphone (geen Apple) en iPad en iPhone blijven wel bestaan en worden nog steeds aangeboden tegen de gereduceerde prijs van €35,- voor vier lessen.
U kunt zich ook voor deze cursussen opgeven met hetzelfde aanmeldingsformulier.

De cursus iPad en IPhone  start op dinsdag 31 januari 2023.
De cursus Tablet en Smartphone (niet Apple) start op woensdag 01 februari 2023

Voor beide cursussen geldt aanmelden vóór 23 januari 2023