Menu Sluiten

Senioren Expo

De grootste en leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant!
Het is feest ”de Senioren Expo wordt 20 jaar”! Van dinsdag 16 tot en met zondag 21 januari 2024 wordt de 20ste editie van de Senioren Expo georganiseerd in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven, dat mag u niet missen. Onder overleden leden
De Senioren Expo wordt georganiseerd in samenwerking met de grootste landelijke seniorenvereniging met ruim 120.000 leden in Noord-Brabant. De KBO-Brabant is prominent aanwezig met een ontmoetingsplein op de beursvloer. U kunt hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangbehartiging en ouderen advisering. Ook is het bij uitstek de plaats om andere leden en bestuursleden/kaderleden van KBO-Brabant te ontmoeten.
De entreeprijs bedraagt slechts € 15,- per persoon.
Bent u lid van een ouderenorganisatie, waaronder: KBO, PVGE, Omroep Max of HCC-Senioren-Academie? Dan betaalt u slechts € 10,- op vertoon van uw leden-pas.