Vrijwilligersavond
Op 7 september werden alle vrijwilligers van KBO Oirschot door het bestuur bedankt voor hun inzet tijdens een bijeenkomst met een hapje
en een drankje. Er was een flinke tent tegen D’n Inloop aangebouwd, waar iedereen voorzien werd van koffie of thee en een gebakje. Dankzij het schitterende zomerweer werd het binnen al snel zo warm dat veel
mensen naar buiten trokken. Na een korte toespraak van de
voorzitter waarin hij vertelde dat de KBO alleen dankzij het grote aantal vrijwilligers kan bestaan, kon iedereen in de ‘frietkot’ op wielen ( ja, zo heet dat tegenwoordig) een of meer porties friet gaan halen met wat snacks erbij. Het was duidelijk dat de workshop Gezonde Voeding die op 4 oktober gegeven zal worden door diëtiste Mariëlle Caron nog niet plaats gevonden had.
Na veel lachen en gezellig praten onder het genot van wijn, bier of limonade vertrokken de meesten weer naar huis.