Wilt u meedoen?
Natuurlijk hopen we dat velen actief meedoen met onze activiteiten.

Fietsen
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:
Tiny van den Wittenboer
Telefoon 0499-57 17 89

Wandelen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Harrie van Nunen
telefoon 0499 - 57 21 78.

Kreatief kaarten bewerken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Martha van Nunen
telefoon 0499 - 57 21 78/

Binnen onze vereniging zijn er vele activiteiten voor ontspanning. Hieronder vindt u een opsomming hiervan, met een korte beschrijving.

. fietsen
. wandelen
. Jeu de Boules
. hobbyclub houtbewerken
. bridge
. biljarten
. kaarten en kienen
. creatief kaarten bewerken

U kunt in een keer naar de gewenste activiteit gaan door op de link te klikken.

Fietsen
Al jaren gaan we met KBO Oirschot op donderdagmiddag fietsen. De fietsgroep bestaat meestal uit ongeveer 30 personen van wie een aantal met een elektrische fiets. Van april t/m oktober vertrekken we elke twee weken om 13.30 uur bij d’n Inloop. We fietsen in rustig tempo prachtige routes in de omgeving over goede fietspaden en binnenwegen. Zo zijn we vorig jaar o.a. naar Liempde en Vessem gereden. Onderweg is er altijd een korte stop waar Brigitte trakteert op een snoepje en ruim halverwege houden we een koffiepauze in een vooraf door Tiny van den Wittenboer besproken café. Afhankelijk van het weer is dat binnen of buiten op een terras. Tussen 16.30 en 17.00 uur zijn we weer terug bij d’n Inloop. Sommigen haken eerder af om rechtstreeks naar huis te rijden, geen probleem.

Iedereen kan meedoen, vooraf aanmelden is niet nodig. Maar zorg wel dat je op tijd bent, want om 13.30 uur vertrekken we. Tiny van den Wittenboer rijdt in een geel vest voorop en achteraan rijdt ook altijd iemand goed zichtbaar in het geel die bovendien zonodig het verkeer tegenhoudt, zodat de groep bij een oversteek bijeen blijft. De enige kosten zijn de afrekening in de horecagelegenheid waar ieder voor zichzelf betaalt.
Eenmaal per jaar, meestal in augustus wordt er een grote fietstocht gehouden. Informatie staat vooraf in de Nieuwsbrief en onder Agenda

Wandelen
We hebben verschillende wandelgroepen bij de KBO:
Op maandagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur een ‘lange wandeling’ en van 9.15 tot 10.45 uur een ‘korte wandeling’ vanuit D’n Inloop.
Op woensdagmorgen van 8.45 tot 11.00 uur een ‘wandeling voor stevige lopers’ vanuit een vooraf afgesproken vertrekpunt.

Iedereen kan meedoen. Zorg wel dat je op tijd bent want anders is de groep vertrokken als je aankomt. Na terugkomst is het gezellig samen koffie te drinken wat de meeste wandelaars dan ook doen.

Nordic wandelen
Op vrijdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur lopen de Nordic Walkers met hun stokken vanuit D’n Inloop.

Jeu de Boules
Naast D’n Inloop ligt een dubbele Jeu de Boules-baan waar op dinsdagochtend, dinsdagmiddag en woensdagmiddag gespeeld wordt bij goed  weer.

Hobbyclub houtbewerken
Op dinsdag- en donderdagmiddag is er de mogelijkheid gebruik te maken van de hobbyruimte waar u de beschikking heeft over diverse houtbewerkingmachines. Deze hobbyclub staat onder deskundige begeleiding. Informatie kunt u krijgen in D’n Inloop.

Bridge
Op vrijdagmiddag wordt er recreatief gebridged, aanvang 13.30 uur.
Er wordt geprobeerd op een recreatieve manier het spel van het bridgen verder te leren beheersen. Meer informatie kunt u krijgen bij D’n Inloop.

Biljarten
Sinds enige tijd beschikken we over een uitstekend biljart. Op verschillende dagdelen wordt hierop gespeeld. Leden kunnen van het biljart gebruik maken. Meer informatie kunt u krijgen bij D’n Inloop.

Kaarten en Kienen
In de maandelijkse Nieuwsbrief en onder Agenda staat wanneer er Kien- en Kaartmiddagen plaatsvinden in de Enck, aanvang 13.30 uur.

Creatief kaarten bewerken
Twee woensdagmorgens per maand is de mogelijkheid mee te doen met Creatief kaarten maken of bewerken. Met kralen, borduren of knippen en plakken worden mooie kaarten gemaakt. Vaak op verzoek van een van de deelnemers voor een feestelijke gebeurtenis zoals een geboorte van een kleinkind of een jubileum.