Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mieke van Oort
Telefoon 0499 57 22 81.
 

 

 


Er is een groep die al jaren bestaat en waarvan alle deelnemers besloten hebben opnieuw een jaar door te gaan. Dit zegt veel over de sfeer tijdens de lessen: inspirerend, gezellig en leerzaam!

De tweede groep is voor mensen die hun Engels bij willen houden, behoefte hebben aan een opfriscursus of graag wat conversatielessen volgen. Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De lessen worden wekelijks gegeven op dinsdagmorgen. De cursus bestaat uit 20 lessen van 1,5 uur. Zeer aan te bevelen!

Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 8 en maximaal 12 personen) zal er op dinsdagmiddag een nieuwe groep starten voor beginners. In 20 lessen van 1,5 uur is veel te leren. Bent u vooral niet bang dat het te snel gaat of te moeilijk is. De docente heeft veel geduld en is altijd bereid om iets opnieuw uit te leggen. Zij begrijpt heel goed dat ouderen niet hetzelfde tempo hebben als scholieren en dat het geheugen van senioren soms wat minder sterk is geworden dan het voorheen was. Geen probleem, het belangrijkste is dat er de wil en interesse is om wat te leren. Daar ben je nooit te oud voor!