U kunt zich ook aanmelden door een email te sturen.

Leeskring

De leesclub van KBO Oirschot komt van september t/m mei eenmaal per maand op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bijeen om een boek te bespreken. Zowel van Nederlandse als van buitenlandse auteurs, maar altijd in het Nederlands geschreven. Soms is het boek pas verschenen, maar het kan ook een klassieker zijn. Voorafgaand aan het seizoen wordt een lijst vastgesteld van de negen boeken die aan bod komen. Geen streekromans of Bouquetreeks-boekjes, wel goed leesbare en niet al te ingewikkelde literatuur. We praten over onderwerp, thema, motto, visie, opbouw, stijl en nog veel meer. Ook de schrijver komt ter sprake. Heel boeiend is het ook om ieders eigen mening over het boek te horen. Het geeft vaak een andere blik op het boek en er valt veel te leren van elkaar.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Nita Verhoeven (0499 - 57 35 67). De leeskring is toegankelijk voor leden van KBO Oirschot, maar ook niet-leden zijn welkom.

Boeiend, leerzaam en ook nog gezellig!