Overzicht
Wilt u terugbladeren naar het overzicht van het overzicht van de modules, dan kunt op deze knop te klikken.
 

 

 

Module 22 - Fotobewerking Photoshop Elements, gevorderden

Als een vervolg op module 21 komen in deze module de laatste stappen aan bod om het programma Photoshop Elements volledig te beheersen. Daarnaast besteden we aandacht aan de NIK collectie gereedschappen.


Voor wie?
Dit is een module voor deelnemers die zich intensief met beeldbewerking willen gaan bezighouden, als vervolg op module 21. In deze module wordt getraind met een betaalde versies van Photoshop Elements 14 en/of 2018. Voorts gebruiken we de NIK (DxO) software.

Doelstelling
Mooiere foto maken door het toepassen van RAW fotografie, beeldbewerking met het programma Photoshop Elements en de toepassing van NIK (DxO) software.


Leerstof
Dit is een vervolgmodule beeldbewerking voor deelnemers die de module beeldbewerking, basis (module 21) hebben afgerond en zich nog verder willen bekwamen in beeldbewerking.
De stof omvat:
. De workflow tot nu toe/uitgebreide workflow.
. Werken in RAW (verdieping).
. Optische correcties (verdieping).
. Werken met lagen / laagmaskers.
. Photomerge (Panorama / HDR / Pseudo HDR).
. Fotocollage.
. Verder leert u werken met de NIK collectie en aanvullingen / aanpassingen op de workflow i.v.m. NIK (DxO) software.


Vereiste voorkennis
Module 21 hebben gevolgd of teniminste kennis hebben op dit niveau.


Cursusmateriaal
Er wordt geen boek gebruikt  – de behandelde stof wordt uitgereikt in de vorm van hand-outs. De terugkomles wordt enige tijd na de cursus gegeven, zodat ervaringen kunnen worden uitgewisseld en vragen die na de cursus zijn opgekomen kunnen worden beantwoord.


Opmerkingen
Deelnemers moeten thuis beschikken over een werkende versie van Photoshop Elements (13 of hoger).
Deelnemers moeten beschikken over een USB stick.

 

Wanneer?
Deze module wordt 2 x per jaar gegeven. De start van het seizoen is in september en januari. De module omvat 5 lessen en een terugkom dag. Daarnaast omvat de module het in de praktijk brengen van het geleerde.

Belangstelling?
Laat ons dit dan weten door u aan te melden via het inschrijfformulier. U kunt hier alle details vinden hoe u aan te melden.