Overzicht
Wilt u terugbladeren naar het overzicht van het overzicht van de modules, dan kunt op deze knop te klikken.
 

 

 

Module 20 - Fotografie - basis

Wanneer je graag nog mooiere en betere foto's wilt maken dan je al doet, dan wordt in deze module de noodzakelijke kennis hiervoor besproken en verstrekt. Op basis van hetgeen besproken is worden praktijkopdrachten verstrekt.

Voor wie?
Voor iedereen die beter wil leren fotograferen, maar daarvoor de noodzakelijke basiskennis mist.


Doelstelling
Betere foto's maken met je eigen camera door de toepassing van het geleerde.


Leerstof
In deze module komen de volgende onderwerpen aan de orde:
. Fototechniek.
. Compositieleer.
. Het bespreken van je eigen foto's en die van de andere cursisten.
Met name dit laatste onderdeel waarbij de ingezonden foto's worden besproken, naar aanleiding van foto opdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen, wordt door de cursisten als zeer prettig en nuttig ervaren.


Vereiste voorkenis
Modules 19 hebben gevolgd of kennis hebben op vergelijkbaar niveau van je camera. Kennis op niveau van module 01, 02.en 03 of vergelijkbaar.

Cursusmateriaal
Het noodzakelijke lesmateriaal is door de docent zelf vervaardigd en in de vorm van handouts beschikbaar. Na iedere les krijgen de cursisten een opdracht die in de volgende les klassikaal besproken wordt.

Wanneer?
Deze module wordt 2 x per jaar gegeven. De start van het seizoen is in september en januari. De module omvat 5 lessen en een terugkomdag. Daarnaast omvat de module het in de praktijk brengen van het geleerde.

Belangstelling?
Laat ons dit dan weten door u aan te melden via het inschrijfformulier. U kunt hier alle details vinden hoe u aan te melden.