Op deze pagina krijgt u door de foto's een indruk van deze middag. Door op de foto's te klikken worden ze vergroot weergegeven.

 

 

 

Zomerreis 2013

Op 9 juli startten we de voorjaarsreis met twee grote bussen. Sommigen stonden zelfs nog op de wachtlijst, maar helaas…. de bussen waren vol.

In Velden vlakbij de Duitse grens dronken we koffie of thee met uiteraard een lekker stuk Limburgse vlaai. Nadat de meesten ook het toilet bezocht hadden, reden we verder naar Köningswinter, ongeveer 200 km van Oirschot. Iedereen had tijd genoeg om een gelegenheid te zoeken voor een vrije lunch, bij voorkeur op een mooi plekje langs het water. Liefhebbers wandelden nog een stukje en rond een uur of drie ‘s middags kwamen we weer bijeen om te wachten op de boot waarmee we een tocht over de Rijn zouden maken. Vanuit de boot bezochten we nog een wijnkelder en na ruim een uur varen kwamen we aan in Linz. De bussen stonden al op ons te wachten. Wat een geluk dat het zo’n schitterend weer was. Iedereen genoot en de stemming zat er goed in.

De dag vloog dan ook om en we moesten alweer beginnen aan de terugweg richting Oirschot en Spoordonk. In Thorn smaakte het diner in een grote, volle zaal als gewoonlijk prima.
De organisatoren hebben ons weer verwend met een goed georganiseerde prachtige reis. Namens alle deelnemers wil ik hen dan ook hartelijk bedanken!